Ενοχλημένος φέρεται να είναι ο Θανάσης Μπουραντάς από την τακτική του ΠΑΣΟΚ το οποίο επιμένει να μην δίνει χρίσμα στο Δήμο Χαλκιδέων. Όπως είναι γνωστό, ο Θανάσης Μπουραντάς ρωτήθηκε από τα κεντρικά εάν θα είναι υποψήφιος εφόσον του ζητηθεί από το κόμμα και εκείνος απάντησε θετικά.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ο Χρήστος Παγώνης και ο Δημήτρης Αναγνωστάκης δεν τα βρήκαν, την Κυριακή το ΠΑΣΟΚ δεν ανακοίνωσε την υποψηφιότητα Μπουραντά αλλά έδωσε παράταση στην υπόθεση «χρίσμα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θανάσης Μπουραντάς έστειλε επιστολή στην Ιπποκράτους ζητώντας να ξεκαθαρίσει γρήγορα η υπόθεση του χρίσματος, γιατί η καθυστέρηση μόνο κακό κάνει στο κόμμα.

Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Θανάσης Μπουραντάς έχει ήδη αρχίσει να σκέπτεται σοβαρά την αποχώρησή του από την διαδικασία για τον υποψήφιο Δήμαρχο, αφού εκείνο που τον ενδιαφέρει, κυρίως, είναι η Περιφέρεια και ειδικά η θέση του Αντιπεριφερειάρχη, από την οποία μπορεί να προσφέρει πολλά στην Εύβοια λόγω της τεράστιας εμπειρίας του.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s