ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗ.ΣΥ.,ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΤΟ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ.ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΙΣ 21/3.
ΣΑΣ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΓΚΥΡΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΙΣΘΕΝΤΑ,ΕΩΣ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ.ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ,ΣΚΟΠΙΜΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ,ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.
ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΙΠΙΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ ΠΕΡΙ «ΔΕΚΑΝΙΚΙΩΝ»ΚΑΙ «ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΩΝ»ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΠΟΣΟ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ,ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ!ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΓΙ’ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΛΑΙΚΙΣΟΥΝ!
ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ,ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ,ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ.ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΗ.ΣΥ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ,ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΔΑΜ,ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΙΚΑΣ,ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ,ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ .

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s