ZODIA NEAΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ΚΡΙΟΣ

Προετοιμαστείτε για έναν μήνα περίεργο,που τα εμπόδια περπατούν αγκαζέ με τις ευκαιρίες, καλώντας σας να λύσετε τους γρίφους όσο γρηγορότερα γίνεται.H αναδρομη πορεία του Oυρανού και του Ποσειδώνα ως τις 19 τις δυσχεραίνει τις προσπάθειές σας ωστοσο το τριγωνο Ουρανου- Κρόνου καποια πράγματα σας αφήνουν να τα διορθώσετε.Οι τρικλοποδιές της Πανσελήνου στις 14 φανερώνουν λάθη τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε οικονομικό.
ΤΑΥΡΟΣ

Βασικό στοιχείο συζήτησης αποτελούν τα προσωπικά σας αυτό τον μήνα Ταυράκια μου και παρότι ο κυβερνήτης σας σας βοηθά να προωθήσετε τα σχέδιά σας ο ανάδρομος Ποσειδώνας ως τις 19 φαίνεται να΄χει άλλα σχέδια.Τα φεγγάρια του μήνα μπορεί να μην έχουν την ίδια μορφή ωστόσο την ίδια γεύση αφήνουν,αφού με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας ταράζονται πάλι τα νερά της προσωπικής σας ζωής και το παχος της τσεπούλα σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο επίκεντρο είναι οι σχέσεις κι η εργασιακή σας ζωή αυτον τον μήνα.Κάτω απο το εκρηκτική αντίθεση Ουρανού-Δία η θέση του κυβερνήτης σας,φαίνεται ακίνδυνη.Είναι πολύ δύσκολο να κρατήσετε τις απαιτούμενες ισορροπίες γιατί εκτος όλων των άλλων,έπεται και μια Πανσέληνος με τάσεις απομόνωσης και παρασκηνίου.Πρέπει να ξέρετε πως όλα είναι στο στόχαστρο.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Tο ενδιαφέρον σας στρέφεται σε σχέσεις και εργασία..και επειδή η Σελήνη είναι κυβερνήτης σας επηρεάζεστε άμεσα απο τις φάσεις της.Μπορεί να απογοητευτείτε αλλά θα απαλλαγείτε απο τις ψευδαισθήσεις ..όλα αυτά όμως είναι αρκετά για να εγκαινιάσουν μια περίοδο έντασης και εμποδίων.Διατηρήστε την ψυχραιμία σας,ακόμα κι όταν διαπιστώσετε πόσο μεγάλο είναι το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας.
ΛΕΩΝ

Παρότι οι οικογενειακές υποχρεώσεις είναι πολλές και απαιτητικές,εσείς βρίσκετε τρόπους να προσπερνάτε κάθε τι που σας εμποδίζει.΄Μακριά απο μας΄ κι ας είναι και πόλεμος όπως λεει κι η λαϊκή ρύση,μα καλό είναι να έχετε το νού σας στις επιλογές και τις αποφάσεις σας.Ευτυχώς για σας η ορθόδρομη πορεία του Ποσειδώνα στις 20 δείχνει τρόπους και λύσεις εναλλακτικές.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον κυβερνήτη σας σε στενό μαρκάρισμα με τον Κρόνο,θεωρώ πως δεν πρέπει να έχετε τόσο υψηλές προσδοκίες όσον αφορά τις οικείες σχέσεις σας και τη καριέρα.Κι ενώ έχετε γυρίσει σελίδα στη ζωή σας,το γεγονός ότι ο μήνας αυτός έχει μια απαιτητική Πανσέληνο,δεν σας δίνονται πολλά περιθώρια να ελιχθείτε όπως επιθυμείτε.Παρ΄όλα αυτά θα ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα και θα συσφίξετε σχέσεις.
ΖΥΓΟΣ

Ο Νοέμβριος ξεκινά με μια ασυνεννοησία άνευ προηγουμένου,αλλά τελειώνει με ελπιδοφόρα μηνύματα.Οι ασάφειες,τα μπερδεμένα μηνύματα κι οι αναταράξεις στα οικονομικά,είναι σε πρώτο πλάνο.Κύριος υπαίτιος ο Αρης στο ζώδιό σας,που βάζει τρικλοποδιές στις σχέσεις.Σε σημείο κομβικό του χάρτη σας γίνεται κι η Πανσέληνος,όπου η συμμετοχή του Άρη ενισχύει το άγχος και το παρασκήνιο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας των γενεθλίων σας έχει μεγάλο ενδιαφέρον απο την άποψη ότι είστε το πέρασμα των πλανητών και των πλανητικών όψεων που γίνονται στο ζώδιό σας.Μπορεί να κρύβει μπερδέματα τούτος ο μήνας μα παράλληλα φέρνει και συγκινήσεις δυνατές.Η Πανσέληνος στις 14 στον άξονά σας με τη συμμετοχή του Ερμή παρότι μοιάζει επιβαρυντική,σας ανοίγει τα μάτια για να αναλάβετε τις ευθύνες σας.Η Ν Σελήνη στις 29 φέρνει τριγμούς στις τσέπες.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Ήδη τρέχετε και δεν φτάνετε.. και συνεχίζετε μέχρι τις 22 που ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σας. Ως τότε και με τον κυβερνήτη σας πιεσμένο πρέπει να είστε πολυ προσεχτικοί,γιατί παράλληλα μέσα στο σπιτικό σας βρίσκεται κι ο Ποσειδώνας ανάδρομος ως 19.Πιθανές ενοχλήσεις υγείας μπορεί να βγούν εκεί που δεν το περιμένατε και ένα έντονο παρασκήνιο μπορεί να πλήξει τα συμφέροντά σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσωστρέφεια και άγχος συμβαδίζουν οδηγώντας σταδιακά σε μια περίοδο έξαρσης λόγω του Ποσειδώνα που ανάδρομος ως τις 19 ενισχύει την ασάφεια και την ασυνενοησία.Οι κοινωνικοί τριγμοί είναι αναπόφευκτοι,οι φίλοι ευτυχώς είναι κοντά σας.Τα χαρμόσυνα νέα έρχονται στα επαγγελματικά απο τον Δία απο το Ζυγό όπου στο εξάγωνό του με τον Κρόνο ανοίγει τα κανάλια των οικονομικών.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρότι ο Νοέμβριος σας βρίσκει κάτω απο καλές διαθέσεις,στη διάρκειά του προκαλεί έντονους προβληματισμούς γύρω απο τα επαγγελματικά σας.Εκτός απο τα λάθη και τις καθυστερήσεις που φέρνουν στην επιφάνεια την ανάγκη σας για αλλαγές σε επαγγελματικό και συναισθηματικό επίπεδο,οι μάσκες φαίνεται να πέφτουν και αν τα παιχνίδια εξουσίας συνεχιστούν,μπορεί να φέρουν πολλές εντάσεις.
ΙΧΘΥΣ

Με ανεβασμένη τη διάθεση υποδέχεστε τον τελευταίο μήνα του φθινοπώρου,χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως δεν προβληματίζεστε στην πορεία του.Κι ενώ ο κυβερνήτης σας γυρίζει ορθόδρομος στις 20,τα φεγγάρια του μήνα μπερδεύουν τη ροή των γεγονότων.Κι ενώ Κρόνος και Ποσειδώνας λυσσομανούν η επιρροή του Δία ζωηρεύει τόσο τα ελπιδοφόρα μηνύματα όσο και τις μνήμες απο ένα παρελθόν οικείο.
επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ 6977449879 6976842543 ΧΑΛΚΙΔΑ

Email alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

Advertisements