Γράφει η Ουρανία Παπανδρέου

Ανοικτή Επιστολή

Προς τον Υπουργό

Γεωργικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Κύριο  Ευάγγελο Αποστόλου

κύριε Υπουργέ,

Αφού σας ευχηθώ καλή συνέχεια και πολύ δύναμη στο έργο σας , για το καλό πάντοτε των πολιτών και της πατρίδος μας , θέλω να ζητήσω και από εσάς , ως καθ’ ύλην αρμόδιο Υπουργό –  Ευβοιώτη και μάλιστα Βορειοευβοιώτη , την άμεση παρέμβαση σας , σχετικά με το κληροδότημα ‘’Τασούλα’’ , ιδιοκτησίας του Υπουργείου σας , στον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού και  συγκεκριμένα στο δημοτικό διαμέρισμα Ασμηνίου.

Σας γνωρίζω τις δικιές μου ενέργειες:

Ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης με έγγραφο μου στις 12\06\2015 και αρ. πρ. 8675 , ζήτησα από την δημοτική αρχή , σχετικές πληροφορίες και ανάληψη πρωτοβουλιών , όμως δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν έχω λάβει καμία απάντηση.

Προσέφυγα , ως εκ’ τούτου στην δικαιοσύνη , με καταγγελία μου κατά παντός υπευθύνου , γιατί κατά πληροφορίες έχει γίνει λεηλασία στο συγκεκριμένο κληροδότημα  και ζητώ , τον πλήρη ιδιοκτησιακό έλεγχο και την δικαίωση της μνήμης  της μεγάλης ευεργέτιδος της περιοχής μας , που είναι η ίδρυση γεωργικής σχολής , στην ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας , για την μόρφωση και επιμόρφωση των νέων αγροτών της περιοχής μας.

Μετά της τιμής

Dr Ουρανία Παπανδρέου – Παπαδάκη

Πρώην  Βουλευτής Ευβοίας

Δημοτική Σύμβουλος

Δήμος Ιστιαίας – Αιδηψού