ZODIA NEAΚΡΙΟΣ =

Η μέρα κρύβει κάτι δύσκολο για την οικογενειακή σας ζωή..η ενεργεια και η υπερβολή αγγίζουν τα ύψη.Μην διογκωνετε τα πράγματα,δίχως να μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις πραγματικές τους διαστάσεις.


ΤΑΥΡΟΣ –

Η σελήνη στον Καρκίνο φέρνει τα οικονομικά σας με την οικογένεια στο προσκήνιο και πρέπει να είστε ξεκάθαροι μαζί τους.Το να παρασυρθείτε σε συμπεριφορές ακραίες μπορεί να κοστίσει ακριβά.
ΔΙΔΥΜΟΙ =

Δύσκολα θα ισσοροπήσετε τα οικονομικά σας σήμερα κατω απο την αντίθεση Σελήνης-Αφροδιτης και Δία- Ουρανού.. προγραμματίστε τους στόχους σας και μην παρασύρεστε γιατί πολλοί είναι εκείνοι που ληγουρεύονται τη θέση σας και τα..της τσέπης σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ +=

Ένα ευχάριστο γεγονός μια καλή πρόταση ή κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον μπορεί να σας φανούν τέλεια σήμερα και να γίνουν αφορμή για υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις.Κρατήστε καλύτερα,μικρό καλάθι γιατί ο Αρης,πυροβολεί!
ΛΕΩΝ=-

Αν και μέσα της εβδομάδας κάποια δείγματα εξάντλησης Λέοντές μου τα΄χετε..η αδυναμία να συγκεντρωθείτε,διχάζει.Το τρίγωνο Σελήνης-Ουρανού είναι βοηθητικό,όχι όμως σωτήριο.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ =-

Κουραστική η σημερινή μέρα,η σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το μυαλό σας κολλάει στο παρελθόν,έτσι δεν βλέπετε τις ευκαιρίες.Μυστικά και σχέσεις σήμερα συνάδουν στη λεωφόρο σας.
ΖΥΓΟΣ =

Ημέρα υπερβολής,ημέρα που θα κληθείτε να δώσετε εξηγήσεις στην οκογένεια για ένα θέμα επαγγελματικό.Μην γίνετε αφελείς όλα μπορούν ευκολα να γίνουν,μόνο αν οι ίδιοι το επιτρεψετε.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ =

Το μέτρο σήμερα είναι απαραίτητο,ασχοληθείτε με το οικονομικό κομάτι των επαγγελματικών σας δίχως να βασίζεστε στα παχιά λόγια κάποιων.Το τρίγωνο Ποσειδώνα-Σελήνης υλοποιεί τα σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ =

Το υψηλό ηθικό και υπέρμετρος ενθουσιασμός για τα οικονομικά είναι στοιχεία παράταιρα για σήμερα που μπορούν να σας πάνε στον ουρανό και να σας προσγειώσουν ανώμαλα.Διαλέχτε και πράξτε!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ=-

Παροδική κρίση περνά η προσωπική και η συντροφική σας ζωή,μην μπερδεύετε τις επιθυμίες με τις φαντασιώσεις σας.Δεν είναι μέρα κατάλληλη να χειριστείτε σημαντικά θέματα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ=-

Ημέρα υπερβολής είναι η σημερινή,γίνεστε στόχος ανταγωνισμού στη δουλειά δίχως να το καταλαβαίνετε.Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός και η παρόρμησή σας,προκαλούν σχέσεις και φθείρουν την υγεία.
ΙΧΘΥΣ =

Σήμερα ψαράκια μου απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί στα καθημερινά σχέδια,υπάρχει μια τάση υπερβολής που κάνει το μυαλό σας να τρέχει εκτός τόπου και χρόνου..ο ερωτας καλά κρατεί!
επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΙΚΔΑ

Email alkhstisgr@gmail.com
Ιστοσελίδα http://www.alkhstis.gr
Ραδιοφωνική ενημέρωση καθημερινά 9.30πμ στον
9.65fm το σταθμό των εργαζομένων στη Χαλκίδα
και διαδικτυακά στο http://www.9.65fm.gr

Advertisements