ZODIA NEAΚΡΙΟΣ=

Συγκροτήστε τις δυνάμεις σας και εστιάστε στους επαγγελματικούς στόχους δίνοντας έμφαση στη δημιουργικότητά σας.Είναι σημαντικό να φανείτε συνετοί στη διαχείρηση των χρημάτων αυτήν την περίοδο και να ξοδεύετε μόνο εκεί που πρέπει.
ΤΑΥΡΟΣ=-

Εξετάστε αν πρέπει να αλλάξετε τακτική στον τρόπο που διαχειρίζεστε τις υποθέσεις σας και προωθήστε τις επιδιώξεις σας μεθοδικά.Είναι κατάλληλη περίοδος να συναντήσετε εκείνους που είναι στην κατάλληλη θέση και μπορούν να σας βοηθήσουν.
ΔΙΔΥΜΟΙ-

Έντονες καταστάσεις προβλέπονται σήμερα που επεκτείνονται στο οικογενειακό περιβάλλον σε οικονομικά και εργασιακά θέματα.Βάλτε τάξη,αλλάζοντας προτεραιότητες και μην παρασύρεστε απο ενθουσιασμούς τις στιγμής που μπορεί να αδειάσουν την τσεπη σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ=

Δώστε σημασία στις προσωπικές σας σχέσεις και επιμεληθείτε μιας πρόσφατης γνωριμίας,γιατί προβλέπονται ραγδαίες εξελίξεις στα αισθηματικά.Στον επαγγελματικό χώρο η έκβαση των πραγμάτων είναι θετική.
ΛΕΩΝ=-

Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να αντιμετωπίσετε χωρίς φόβο και νεύρα τις δυσκολίες,ζητώντας απο την άμυνά σας Λέοντές μου να σας χαρίσει ψυχραιμία.Χρησιμοποιήστε δημιουργικά την ενεργητικότητα σας και όχι εναντίον των δικών σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ+=

Δώστε έμφαση στις σχέσεις που βοηθούν να πάτε μπροστά και γενικώς εξυπηρετούν τα συμφέροντά σας,ώστε να έχετε την ανάλογη στήριξη όταν την χρειαστείτε.Οργανώστε τις κινήσεις σας και ελέγξτε τις αντιδράσεις σας σε σχέση με τα παιδιά σας.
ΖΥΓΟΣ+

Η διπλωματικότητα είναι αυτή που βοηθά να κερδίσετε αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες και να Φανείτε πιο ανεχτικοι και αποφασιστικοί αντίστοιχα μαζί τους.Αξιοποιήστε την καλή τύχη που σας προσφέρεται απο τον κυβερνήτη σας και δείξτε θάρρος στον ανταγωνισμό.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αξιοποιήστε τις δυνατότητές σας στους τομείς που σας απασχολούν,άλλωστε αυτά που προσφέρουν οι πλανήτες στο ζώδιό σας είναι για το δικό σας καλό.Προνοήστε για τα οικονομικά σας και μην παραιτείστε απο προσπάθειες που πρέπει να καταβάλετε στη δουλειά σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ+

Εκμεταλευτείτε τις συγκυρίες που βοηθούν στην πρόοδό σας ενισχύοντας την αισιοδοξία σας. Τωρα που η Αφροδίτη βρίσκεται στα οικονομικά σας οργανώστε τη διαχείρηση της τσέπης σας.Δεν είναι καιρός για σπατάλες,κάθε είδους.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ+=

Επωφεληθείτε απο την ενέργεια που προσδίδει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σε οικονομικά και προσωπικά θέματα.Οι κόποι και οι αγώνες σας θα αποδώσουν μην ανησυχείτε ..αρκεί μόνο να έχετε υπομονή και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ=

Απομακρυνθείτε απο ανθρώπους που δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας και που μπορεί να εξελιχθούν επικίνδυνοι αντίζηλοί σας.Συγκρατήστε την τρέλα σας και διοχετεύστε την ενέργεια σας,παραγωγικά.
ΙΧΘΥΣ=

Απαιτείται σοβαρότητα αυτή την ημέρα ψαράκια μου..και πιο δυναμική δράση στις προσπάθειές σας.Εσείς βέβαια δεν έχετε παρά να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να γίνετε πιο αποφασιστικοί στις επιλογές σας.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ Η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ
Email alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr
Ραδιοφωνική ενημέρωση καθημερινά στις 9.30πμ
στον 9.65 fm.gr το σταθμό των εργαζομένων
στη Χαλκίδα και μέσω διαδικτύου στο
http://www.9.65fm.gr