ZODIA NEAΚΡΙΟΣ =

Με ευχάριστα γεγονότα ξεκινά η μέρα Κριαράκια μου,δείχνει πως τα φιλόδοδοξα σχέδιά σας μπορούν εύκολα να σταθεροποιηθούν.Η συνάντηση ΑΦροδίτης-Πoσειδωνα και η αντίθεσή τους με τη Σελήνη ωστόσο,μπορεί να βγάλουν μια ψυχρότητα που μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις.Ο Δίας στη προσπάθειά του να βοηθήσει μπορεί να γυρίσει μπούμεραγκ..
ΤΑΥΡΟΣ =

Παρότι ο κυβερνήτης σας στη συνάντησή του με τον Ποσειδωνα δημιουργεί ένα κλίμα ψυχρότητας κι Αρης-Κρόνος με το τετράγωνό τους προκαλούν,η θετική αίσθηση του πλανητικού σκηνικού ανατρέπει κάθε μορφή δυσκολίας.Η αρμονική οψη του με τον Πλούτωνα δείχνει το δρόμο της ανανέωσης στα φιλοδοξα σχέδιά σας με τον καλύτερο δυνατο τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ =

Πολλές οι πλανητικές συγκυρίες αυτή την ημέρα.. η καλη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή,η θέση της Σελήνης είναι αυτά που έρχονται να σφραγίσουν έναν κύκλο.Έτσι είναι πολύ πιθανόν τα συναισθήματά σας να είναι έντονα αφού αυτά θα αγγίξουν τις ευαίσθητες χορδές σας,φέρνοντας ευχάριστες ανατροπές.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ =

Η μέρα ξεκινάει με την Σελήνη να κάνει αντιθέσεις κάτω απο αύρα μυστηριακή και απο την επιρροή της θα επηρεαστεί ο βαθύτερος συναισθηματισμός σας,αφού το παρασκήνιο είναι έντονο. Η συνάντηση Αφροδίτης-Πλούτωνα δεν αφήνει να παρασυρθείτε σε φαντασιώσεις,Άρης-Ποσειδώνας οδηγούν μια σχέση σε κορυφωση πάθους.
ΛΕΩΝ =

Εν μέσω μιας πλειάδας πλανητικής και δυο πολύ σημαντικών πλανητικών συναντήσεων που γίνονται στο ξεκίνημα της ημέρας,θα χρειαστεί πλήρη αφοσίωση στις απαιτητικές υποθέσεις σας.Η Σελήνη,αναστατώνει σε μικρό βαθμό τις λεπτές ισορροπίες και θίγει θέματα που αφορούν τον προσωπικό σας ρόλο.Οι φιλικές σχέσεις βρίσκονται στο μικροσκόπιο.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ =

Η μέρα κρύβει εκπλήξεις,συζητήσεις κι επαφές που θα σας κρατήσουν σε`εγρήγορση σ΄όλη της την διάρκεια.Η Σελήνη εμπνέει να υλοποιήσετε νέα σχέδια που αφορούν τα προσωπικά,ήδη απο σήμερα.Ταυτόχρονα όμως μπορεί να θέσει κάποιους προβληματισμούς ή να εξωθίσει στα άκρα οικογενειακές καταστάσεις που δύσκολα μπορείτε να χειριστείτε.
ΖΥΓΟΣ =

Οι οικογενειακές σχέσεις,θέλουν΄δουλειά΄και η διεκπαιρέωση απαιτητικών εργασιακών υποθέσεων απαιτούν απο σας αφοσίωση.Καλείστε λοιπόν να πάρετε βαθιά ανάσα και να αντιμετωπίσετε την οικογενειακή κρίση.Η Σελήνη κι όψεις της Αφροδίτης δείχνουν τους δρόμους που ανοιγονται, προμηνύοντας ευκαιρίες ανέλπιστες και στα οικονομικά.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ =

Ενω η μέρα αυτή ξεκινά ουδέτερα,ένα κλίμα συναισθηματικής ανάτασης δημιουργειται στη πορεία λόγω της συνάντησης των δυο συγκυβερνητών σας.Με ισχυρή υποστήριξη την θέση του Κρόνου στο εξάγωνό του με τον Δία,βοηθά να πετύχετε πολλά,ακόμα και να πάρετε αποφάσεις σημαντικές για το μέλλον μιας σχέσης ή συνεργασίας και την διάρκειά της στο χρόνο.
ΤΟΞΟΤΗΣ =

Οδεύοντας στο δεύτερο μισό του μήνα,μια σχέση ,ένας γάμος ή μια συνεργασία φαίνεται να μπαίνουν στο μικροσκόπιο και επηρεάζονται απο έντονα συναισθήματα.Η πλανητική πλειάδα δίπλα σας είναι ότι πιο βοηθητικό υπάρχει για να ξεκαθαρίσετε μια και καλή με φθαρμένες σχέσεις.Ο κυβερνήτης σας,προετοιμάζει κάτι..που θα φανεί αργότερα πόσο καλό είναι.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ =

Μπορεί να προβληματιστείτε λιγάκι φίλοι Αιγόκεροι με τις πλανητικές τσιριμόνιες σήμερα, ωστόσο χάρην της συμμετοχής Δία- Κρόνου,παρά τις εμπλοκές,μπορεί και να ευεργετηθείτε.Η αρμονική συνάντηση της Αφροδίτης και του Άρη με τον Πλούτωνα απογειώνουν την ερωτική σας διάθεση,φέρνουν κοντά σας φίλους και διατηρούν το κλίμα αρμονικό.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ =

Με ζήλειες πάθη και εντάσεις-ευτυχώς επιφανειακές-ξεκινά η μέρα κάτω απο την επιρροή Άρη- Κρόνου,δύο ισχυρών πλανητών που επιδιώκουν να δίνουν τροφή σε αντιπαραθέσεις.Ωστόσο η μέρα κλείνει με το εξάγωνο Κρόνου-Ουρανού και την ανησυχία της σελήνης που στρώνει το χαλί της ευτυχίας κυριολεκτικά,δίνοντας ευκαιρίες να ελιχθείτε και να δώσετε σάρκα και οστά στις επιθυμίες σας.
ΙΧΘΥΣ =

Οι παρορμητικές κινήσεις στο χειρισμό προσωπικών και οικονομικών θεμάτων αυτή την ημέρα είναι απαγορευτικές.Η θέση της Σελήνης αυξάνει τις υποχρεώσεις,ωστόσο η συμμετοχή του Ουρανού σε αντίθεση με τον κυβερνήτη σας και η αντίθεση Σελήνης Ποσειδώνα δεν υπόσχονται να υπάρξουν καλύτερες προυποθέσεις.Ο Ερμής έτοιμος για αλλαγή..ο έρωτας και το πάθος φαίνεται να σας ακολουθούν!

επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ-ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879 &
6976842543 ΧΑΛΚΙΔΑ

Email alkhstisgr@gmail.com
Ιστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

Καθημερινα στις 9.30 πμ μπορείτε να ακουτε
τις αστρολογικες προβλέψεις στον 9.65fm το
σταθμό των εργαζομένων στη Χαλκίδα και
διαδικτυακά στο http://www.9.65fm.gr