Καλωσόρισαν το νέο έτος με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας οι Γεωπόνοι της Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Ευβοίας της Π.Ε.Π.Τε.Γ. , στη συνάντηση των μελών που έγινε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στη Χαλκίδα. Τυχερός αναδείχτηκε ο συνάδελφος Γιάννης Στιβακτάκης,  ο οποίος έλαβε και ένα αναμνηστικό δώρο από το το τοπικό τμήμα .
Στην συνάντηση παρεβρέθηκε και ο Πρόεδρος των Μηχανικών της Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης της ΕΕΤΕΜ Ευβοίας, κ. Γιάννης Νέζης. Έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση και ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα θέματα , που σχετίζονται με τον πρωτογενή τομέα , όπως και ζητήματα, που σχετίζονται με τα επαγγελματικά δικαιώματα των Γεωπόνων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, ενώ εκφράστηκε η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση στις κινητοποιήσεις και στον δίκαιο αγώνα των αγροτών και κτηνοτρόφων της χώρας.

Το τοπικό τμήμα της ΠΕΠΤεΓ Ευβοίας θα συνεχίσει τις συναντήσεις τόσο με τα μέλη του τμήματος και γενικότερα με όλους τους τοπικούς φορείς και θα τους ενημερώσει για όλα τα θέματα , που έχουν σχέση με τον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα . Επιπρόσθετα , θα αναδεικνύει κάθε θέμα που επηρεάζει την καθημερινή άσκηση του επαγγέλματος του Γεωπόνου της Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.
Επίσης, στην έκθεση Zωοτεχνίας & στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνολογίας Ζωικής Παραγωγής στις 3 Φεβρουαρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη , θα παρεβρεθεί και θα συμμετάσχει ο Αντιπρόεδρος του Τοπικού Τμήματος, Στυλιανός Παπουτσής .
Τέλος, παρακαλούνται τα μέλη του τοπικού τμήματος Ευβοίας να τακτοποιήσουν την ετήσια συνδρομή τους στην ΠΕΠΤεΓ με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Ένωσης.
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. Λογαριασμού 5614-072774-821
Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολόγων Γεωπόνων
IBAN: GR17 0172 6140 0056 1407 2774 821
SWIFT-BIC: PIRBGRAA
Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στην ΠΕΠΤεΓ μπορούν να το κάνουν μέσω internet και από την ιστοσελίδα www.pepteg.gr και ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες.

 

Advertisements