Η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στην παράταση αποτέλεσε την αιτία να χάσει η Κύμη, άδικα, έναν αγώνα που πάλεψε μέχρι το τέλος, απέναντι στον ισχυρό Άρη Θεσσαλονίκης. Τελικά, στην παράταση (καν. διάρκεια 71-71), η ομάδα του Άρη πήρε τη νίκη, ενώ οι παίκτες της Κύμης έμειναν με την πολύ μεγάλη εμφάνιση αλλά και τις δυσκολίες που έχουν ν’ αντιμετωπίσουν στο εξής στην κούρσα της παραμονής.
Η Κύμη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο δεκάλεπτο κατάφερε να προηγηθεί με 7 πόντους διαφορά (20-13). Δυστυχώς όμως, στην δεύτερη περίοδο, η ομάδα της Εύβοιας πραγματοποίησε αρνητικό ρεκόρ στο φετινό πρωτάθλημα επιτυγχάνοντας μόνο 5 πόντους, με αποτέλεσμα η ομάδα του Άρη να προηγηθεί με σκορ 25-35.
Στην τρίτη περίοδο, οι γηπεδούχοι μείωσαν την διαφορά στο 50-57, ενώ στην τελευταία περίοδο, η Κύμη, έπιασε συγκλονιστική απόδοση, πλησίασε τον αντίπαλό της και είχε την ευκαιρία να κερδίσει τον αγώνα, καθώς στα 16» πριν το τέλος, και ενώ το σκορ ήταν 71-71, η μπάλα βρισκόταν στην κατοχή των γηπεδούχων.
Δυστυχώς δεν κατάφεραν να σκοράρουν, με αποτέλεσμα ο αγώνας να φτάσει στην πεντάλεπτη παράταση.
Εκεί όμως, το άγχος και η κούραση των παικτών της Κύμης λειτούργησαν αρνητικά, η αστοχία έκανε την εμφάνισή της και ο Άρης κατάφερε να πάρει τελικά τη νίκη με 77-80, μια νίκη την οποία θα μπορούσε άνετα να είχε πάρει η Κύμη με την μεγαλειώδη εμφάνιση που πραγματοποίησε.

Advertisements