ΚΡΙΟΣ =

Απρόβλεπτη μέρα για σας,λίγο μετά την Ν Σεληνη,μην παίρνετε ρίσκα έτσι μόνο και μόνο να μπείτε στο μάτι των συναδέλφων.Τα ερωτικά ρίσκα επιτρέπονται και με το παραπάνω.
ΤΑΥΡΟΣ =

Η λύση δεν είναι να πάρετε τα βουνά για να απομακρυνθείτε απο προσωπικές και επαγγελματικές δεσμεύσεις,αλλά να κάνετε ένα βήμα μπροστά όταν χρειάζεται.Η σελήνη βοηθά πολύ.
ΔΙΔΥΜΟΙ –

Δύσκολη μέρα με φρέσκιες ιδέες και σχέδια πρωτότυπα προκύπτουν,γνώση και επικοινωνία είναι κυριαρχικά στη διάρκειά της,εσείς όμως έχετε πολλά να διεκπαιρεώσετε κι αυτό σας ενοχλεί.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ =

Τα οικονομικά έρχονται στη επιφάνεια και πάλι και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Όσοι έχετε να διεκπαιρεώσετε συμφωνίες,ελέγξτε τα ψιλά γράμματα πριν υπογράψετε.
ΛΕΩΝ =

Προκλήσεις πολλές θα υπάρξουν σήμερα, που αν τις δείτε με καλό μάτι μπορεί και νά ΄χουν καλό αποτέλεσμα.Μην το βάζετε κάτω,δείτε και την άλλη πλευρά,αλλά και το μέγεθος της τσέπης σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ =

Η Σελήνη στον Kριό εντείνει στα οικονομικά,χαμηλώνει τους ρυθμούς σ΄άλλους τομείς,βοηθά όμως να διεκπαιρεώσετε τις υποχρεώσεις. Ωστόσο μην διογκώνετε τους προβληματισμούς σας,γιατί αυτό..δεν βοηθά.
ΖΥΓΟΣ =

Αφηστε τις καταστάσεις Ζυγοί μου να τρέξουν και να σας δείξουν πως να κινηθείτε..υπάρχουν θετικές συνθήκες για ένα θέμα ερωτικό που σας ενδιαφέρει,ωστόσο μην ξεχνάτε την ανάδρομη φορά της Αφροδίτης.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ =

Η ανάγκη να επικυρώσετε το ρόλο σας σε θέματα δουλειάς κάνει έντατικούς εκεί τους ρυθμούς παράλληλα απομακρύνει..η σελήνη στον Κριό και σήμερα,σας φέρνει πάλι κοντά με αγαπημένους σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ =

Αλλαγές προβλέπονται στην αρρένα της δημιουργίας που μπορεί να μην συμπεριλαμβάνονται στα σχέδιά σας.Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις όπως και να΄χει,το σύμπαν θα σας προλάβει.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ =

Τα οικογενειακά μπαίνουν στο προσκήνιο σήμερα, με την σελήνη να ρυθμίζει κυριαρχικά οτι σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια.Οι συζητήσεις όμως στη δουλειά..άκαρπες.
ΥΔΡΟΟΧΟΣ +

Ευχάριστη η σημερινή μέρα ,με πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις λόγω της σελήνης που βρίσκεται δίπλα στον κυβερνήτη σας,ξεμπλοκάροντας έτσι τα δύσκολα με τον περίγυρό σας.
ΙΧΘΥΣ=

Με την Σελήνη στον Κριό και λίγο μετά την Ν Σελήνη καλό είναι να χαλαρώσετε τους ρυθμούς και να αφήσετε τις παρασκηνιακές κινήσεις ιδιαίτερα όταν οι ασχολίες σας έχουν να κάνουν με το χρήμα.

επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ-ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ
Εmail alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr
Καθημερινά στις 9.30 πμ μπορείτε να ακούτε τις
αστρολογικές προβλέψεις στον 9.65 fm το σταθμό
των εργαζομένων στη Χαλκίδα και διαδικτυακά
στο http://www.9.65fm.gr

Advertisements