ΚΡΙΟΣ =

Με την Σελήνη στον Ταύρο και σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας τα οικονομικά σας γίνονται ένας βραχνάς.Αυτά που έχετε ή σας λείπουν,ένα νούμερο είναι για σας,ένα νούμερο που θα αυξήσετε ή θα μειώσετε.
ΤΑΥΡΟΣ =

Μπορεί η Σελήνη να είναι στο ζώδιό σας,ο Πλούτωνας όμως είναι σε όψη τριγώνου με τον Αρη οποτε κάποια σχέδια καθυστερούν,αλλά αντιδρώντας στις αλλαγές καθυστερείτε εσείς τη βελτίωση που περιμένετε.
ΔΙΔΥΜΟΙ =

Επειδή οι ρυθμοί της ημέρας είναι φρενήρεις πρέπει να πάρετε αποφάσεις με ψυχραιμία.Τα πράγματα μερικές φορές προχωράνε όταν αφήνουμε να κυλήσουν.Ηρεμήστε κι όλα θα πάνε καλά.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ =

Σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο στόχαστρο σήμερα..η φύση του Πλούτωνα,το πιεστικό του τετράγωνο απο τον Αιγόκερω με τον Δία οδηγούν να επανεξετάστε οικογενειακές σχέσεις και συνεργασίες.
ΛΕΩΝ =

Παρ΄όλες τις αντιξοότητες είστε αισιόδοξοι,αν όμως δεν τηρήσετε τους κανονισμούς και δεν κινηθείτε με προγράμμα,θα χρειαστεί να δώσετε εξηγήσεις και θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ =

Πολλές οι προκλήσεις σήμερα με την σύνοδο Ερμή-Ουρανού,δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια και ριψοκίνδυνες κινήσεις απο μέρους σας.Το σπίτι και η οικογένεια ειναι στήριγμα στα φιλόδοξα σχέδιά σας.
ΖΥΓΟΣ –

Δύσκολη μέρα η σημερινή για κάθε είδους συναλλαγή οικονομική και προσωπική.Προσοχή στο πως θα διαχειριστείτε τα χρήματά σας,σε ποιούς δανείζετε και ποιούς θεωρείτε φίλους.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ=-

Προετοιμαστείτε για μικροσυγκρούσεις και εντάσεις σήμερα..η σύγκρουση Δία-Πλουτωνα με αφετηρία το ζώδιό σας μετατρέπει σε αιτία πολέμου ζητήματα καθημερινά που αφορούν την επικοινωνία.
ΤΟΞΟΤΗΣ =

Θα υπάρξουν προκλήσεις σήμερα που πρέπει να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία.Ξεχάστε τη βοήθεια που υπολογίζατε,βάλτε τα δυνατά σας και θα δείτε ποσο καλά μπορείτε να τα καταφέρετε.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ =

Φιλοξενούμενος και κυβερνήτης σας βάζουν σήμερα σε μπελάδες.Ο πρώτος κοντράρεται ανοιχτά με την τύχη κι ο δεύτερος συγκρούεται με την Αφροδίτη,ετοιμαστείτε για καθυστερήσεις και αναβολές.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ =

Κάπως αγχωμένοι θα είστε σήμερα με τις σκληρές όψεις του κυβερνήτη σας,ωστόσο ένα φιλικό πρόσωπο θα βοηθήσει να ξεπεράσετε τους φόβους και τις αγωνίες σας και να νιώσετε καλά.
ΙΧΘΥΣ=

Με την συνάντηση γιγάντων στα οικονομικά σας απο σήμερα θα επανεξετάσετε στόχους και σχέδια που απαιτούν δαπάνες,θα πρέπει να σκεφτείτε ξανά αν αξίζουν όλα αυτά που θέλετε να υλοποιήσετε μακροπρόθεσμα.

επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASYTROLOGY
ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ-ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Email alkhstisgr@gmail.com
Ιστοσελίδα http://www.alkhstis.gr
Kαθημερινά στις 9.30 πμ μπορείτε να ακούτε
τις αστρολογικές προβλέψεις στον 9.65fm το
σταθμό των εργαζομένων στη Χαλκίδα και
μέσω διαδικτύου στο http://www.9.65fm.gr

Advertisements