Κατέκτησε το Χάλκινο βραβείο στο διαγωνισμό Sales Excellence Awards 2017

Οι διακρίσεις συνεχίζονται για την εταιρεία ELBISCO, η οποία βραβεύτηκε με το Χάλκινο βραβείο για την ανάπτυξη της κινητής εφαρμογής Αυτοματοποίησης Πωλήσεων «i.Anywhere», στο πλαίσιο ειδικής τελετής, στο Μέγαρο Μουσικής, για το διαγωνισμό Sales Excellence Awards 2017. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Διαμαντής Τατάνης, Sales Reporting & Development Manager.

 

H εταιρεία βραβεύτηκε στην κατηγορία Digital Transformation των Πωλήσεων για την εφαρμογή «Innovation Anywhere». Η εφαρμογή αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία DIS, που τέθηκε σε λειτουργία τον Μάρτιο του 2016, και στοχεύει στην αυτοματοποίηση της οργάνωσης σε επίπεδο πωλητή και επιθεωρητή, ώστε όλες οι λειτουργίες να γίνονται ηλεκτρονικά και να διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα στους αντίστοιχους ρόλους.

 

Οι λειτουργίες που πραγματοποιούνται μέσω της εφαρμογής περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την καταγραφή αποθέματος και τη λήψη παραγγελίας, την αμφίδρομη επικοινωνία με την οργάνωση πωλήσεων, την συνεχή παρακολούθηση των τιμών τόσο στα προϊόντα της εταιρείας, όσο και σε αυτά του ανταγωνισμού, την υλοποίηση ενεργειών merchandising, αλλά και την αξιολόγηση της δραστηριότητας των πωλητών από τους επιθεωρητές.

 

Η εφαρμογή «i.Anywhere» βραβεύεται για δεύτερη φορά, αφού το 2016 απέσπασε το Ασημένιο βραβείο στα επιχειρηματικά βραβεία Mobile Excellence Awards 2016.

Advertisements