Η στιγμή που γίνεται το «ξήλωμα» των σημαιών του κόμματος.
Οι σημαίες ξηλώθηκαν

Άγριος καβγάς σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Ευβοίας του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού καθώς μέλη της Νομαρχιακής πήραν τα έπιπλα από τα γραφεία και κατέβασαν τις σημαίες του κόμματος οι οποίες βρίσκονταν στον εξωτερικό μέρος της πολυκατοικίας.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε επώνυμα στο blog από ψηφοφόρο του κόμματος, ο οποίος μάλιστα έκανε επισημάνσεις αναφορικά με τα όσα ακούστηκαν κατά την διάρκεια του καβγά.
Όπως κατήγγειλε ο αναγνώστης και ψηφοφόρος του κόμματος, τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στην διάθεσή μας, κατά την διάρκεια του καβγά ακούστηκαν ακόμη και βρισιές προς τα Θεία, κάτι που τον ενόχλησε ιδιαίτερα, καθώς, όπως τονίζει: «Είμαι υποστηρικτής του κόμματος και δε θέλω να συμβαίνουν αυτά. Είναι κρίμα και κατάλαβα πως αυτοί οι άνθρωποι κάνουν κακό στο κόμμα και το προσβάλουν ειδικά για τα θεία επειδή το κόμμα πρεσβεύει και την Ορθοδοξία μας.
Ντροπή τους!!!!!! »
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τέσσερα στελέχη της Νομαρχιακής, πήγαν στο χώρο όπου στεγάζονται τα γραφεία και ζήτησαν να πάρουν τα πάντα, καθώς, η μέχρι πρότινος Πρόεδρος της Νομαρχιακής Αρετή Σιόγκα, αναβαθμίστηκε σε Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας του κόμματος και συμφωνήθηκε να κρατήσει η ίδια το γραφείο, ως προσωπικό της, και η Νομαρχιακή να μεταστεγαστεί.
Ωστόσο, αρκετά από τα έπιπλα και τα υλικά που υπήρχαν στο γραφείο, δεν ανήκαν στο κόμμα αλλά στην ίδια την Αντιπεριφερειάρχη, κάτι που τα τέσσερα στελέχη αρνήθηκαν να δεχτούν.
Το πιο περίεργο όμως είναι ότι, κατέβασαν και τις σημαίες που υπήρχαν στο εξωτερικό του γραφείου, οι οποίες βρίσκονταν σε ένα σημείο ιδιαίτερα εμφανές για τους πεζούς και αποτελούσαν στην κυριολεξία διαφήμιση για το κόμμα.
Αναφορικά με το νέο γραφείο της Νομαρχιακής, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό που θα μεταστεγαστεί, ωστόσο, από το περιστατικό διαφαίνεται μια έντονη διαμάχη που υπάρχει εδώ και δύο εβδομάδες περίπου στο χώρο του κόμματος στην Εύβοια, κάτι που πλέον δεν γίνεται να μείνει κρυφό.
Σύμφωνα επίσης με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, για το περιστατικό έχει ενημερωθεί ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης και αναμένεται η παρέμβασή του εντός των ημερών.

Advertisements