Εργαζόμενες, μισθωτές και αυτοαπασχολούμενες της πόλης και της υπαίθρου, άνεργες, φοιτήτριες και σπουδάστριες, νέες μητέρες, συνταξιούχοι, μετανάστριες και πρόσφυγες, η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) σας καλεί να δώσουμε όλες το αγωνιστικό μας «παρών» στην απεργία της Πρωτομαγιάς.

131 χρόνια μετά τιμάμε την εργατική Πρωτομαγιά οργανώνοντας την πάλη μας για να διεκδικήσουμε μια δημιουργική ζωή με δικαιώματα στην εργασία και στη μητρότητα.

  • Παλεύουμε για όλα τα δικαιώματά μας, διεκδικώντας ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των εργατικών, λαϊκών οικογενειών.
  • Παλεύουμε ενάντια στην εκμετάλλευση και τους εκμεταλλευτές μας.
  • Παλεύουμε ενάντια στους άδικους πολέμους, για την εξάλειψη των αιτιών που τους προκαλούν. Αλληλεγγύη το όπλο των λαών.

ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ:

 

  • Παρασκευή 28 ΑΠΡΙΛΗ  20:00μ.μ. ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

 

Προβολή Ντοκιμαντέρ «Ludlow, οι Έλληνες στους Πολέμους του Άνθρακα», σε σκηνοθεσία Λεωνίδα Βαρδαρού, ντοκιμαντέρ που αφηγείται την ιστορία Ελλήνων μεταναστών που κατέληξαν στο μακρινό Κολοράντο, στις αρχές του περασμένου αιώνα, να δουλεύουν κάτω από απάνθρωπες συνθήκες στα ορυχεία του Ροκφέλερ και του σιναφιού του και που μαζί με χιλιάδες άλλους ξεσηκώθηκαν παίρνοντας τα όπλα για να υπερασπιστούν τη ζωή τους και το δίκιο τους.

  • Δευτέρα 1η του ΜΑΗ
  • ΟΛΕΣ   ΚΑΙ  ΟΛΟΙ  ΣΤΗ  ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  ΤΟΥ  ΠΑΜΕ  ΣΤΟ   ΑΛΙΒΕΡΙ   ΣΤΙΣ 10π.μ.  στην κεντρική πλατεία

 

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2017: Για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά!».

Advertisements