Με επιστολή τους προς τον Δήμαρχο Κύμης – Αλιβερίου, οι ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ζητούν από τον Θανάση Μπουραντά να ενημερώσει άμεσα το σωματείο εργαζομένων της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης για τις κενές θέσεις στο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου, προκειμένου να ζητήσουν μετάταξη όπως είχε δεσμευτεί. Αναλυτικά η επιστολή.

Νεοι Οριζοντες

ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

 

                                    27/ΑΠΡ/2017

 

ΠΡΟΣ :

ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ κ.ΑΘ.ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ

ΚΟΙΝ. :

ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  Δ.ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

                          ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΥΜΗΣ ΕΠΕ

 

κ.Δήμαρχε,

Στο  Δημ.Συμβούλιο της 25ης Απριλίου στο 9ο θέμα της Η.Δ. που αφορούσε «Έγκριση στρατηγικού σχεδίου του  Δήμου Κύμης-Αλιβερίου», η δημ.σύμβουλος του συνδυασμού μας κα Μπάτσα Αρετή σας έθεσε το θέμα της έλλειψης του προσωπικού του Δήμου που αναφέρεται στον Στρατηγικό Σχεδιασμό.

Επισημάνθηκε ότι ως λύση δεν αναφέρεται πουθενά η κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων του Δήμου με πιθανές μετατάξεις όπως ορίζει ο ν.4440/2016 άρθρο 40 και αφορά στη δυνατότητα μετάταξης των εργαζομένων στην υπό ειδική εκκαθάριση εταιρεία του δήμου μας, ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΥΜΗΣ ΕΠΕ.

Όπως εντέλει δεσμευτήκατε και στο δημοτικό συμβούλιο, παρακαλούμε όπως αποστείλετε άμεσα τις κενές οργανικές θέσεις του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και των Νομικών του Προσώπων στο αρμόδιο Υπουργείο, προκειμένου οι εργαζόμενοι της ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΥΜΗΣ ΕΠΕ να έχουν τη δυνατότητα  αίτησης μετάταξης.

 

Δημήτρης Γ. Θωμάς

Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης

Advertisements