Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς των Ομάδων Ο.Π.Κ.Ε. και ΔΙ.ΑΣ., ενώ κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης

 

Συνελήφθησαν, χθες (01-05-2017) απογευματινές και βραδινές ώρες, σε περιοχές της Εύβοιας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, τέσσερα (4) άτομα και συγκεκριμένα δύο αλλοδαποί και δύο ημεδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

 

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

 

  • (2) 20χρονοι υπήκοοι Αλβανίας χθες το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας. Κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

 

  • 32χρονος ημεδαπός επίσης χθες το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας. Κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

 

  • 34χρονος ημεδαπός χθες το βράδυ στην Ερέτρια, από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας. Κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

 

Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Advertisements