ΚΡΙΟΣ

Οργανωθείτε σε θέματα σχέσεων Κριοί μου,τακτοποιήστε τις εκεί εκκρεμότητες και προνοήστε για τις όποιες δυσκολίες μπορεί να προκύψουν αυτή την εβδομάδα.Η αντίθεση κυβερνήτη-Kρόνου εναντιώνει..και με την πρόσφατη Πανσέληνο στο Σκορπιό είναι καλό να προσέχετε για να ΄χετε,έτσι δεν θα ΄χετε και λογους να ανησυχείτε!
ΤΑΥΡΟΣ

Το καλό είναι οτι τώρα που ο Ερμής περνά στο ζώδιό σας μπορείτε να κοντρολάρετε κάπως τα πράγματα,ακόμα κι αν υπάρχουν κάποιοι που επιδιώκουν την αγανάκτηση και την ταλαιπωρία σας στα εργασιακά.Η Πανσέληνος απέναντί σας ζητά να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά..το θέμα είναι να υλοποιούνται οι επιδιώξεις σας,όποιες κι αν είναι αυτές.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Σίγουρα οι κόποι σας δεν θα πάνε χαμένοι κι αυτό γρήγορα θα φανει.Εκείνο που πρέπει να θυμάστε είναι πως δεν θα αποφύγετε θυσίες έναντι των συμφερόντων της δουλειάς και των αισθηματικών σας.Με τον Ερμή στον Ταύρο και κάτω απο την θετική επιρροή του τριγωνου του με τον Κρόνο θα έρθουν τα καλύτερα αισθηματικά.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσέξτε τα σχόλια και τις ίντριγκες αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά και κρατήστε απόσταση απο μπελάδες που μπορεί να σας βάλει η ευκολόπιστη φύση σας.Η συμμετοχή του Πλούτωνα σ΄αυτή την Πανσέληνο,αρκετά καθοριστική..κι οι επιρροές που εσείς δέχεστε απο το περιβάλλον σας δεν είναι απαραίτητα κι οι καλύτερες.
ΛΕΩΝ

Μπορεί να μην είστε σε θέση να αλλάξετε τα γεγονότα κάτω απο μια Πανσέληνο που σας αφορά άμεσα,σίγουρα όμως μπορείτε να επιλέξετε την διαφοροποιηση του τρόπου προσέγγισης μεταξύ καριέρας και οικογένειας.Τα λόγια θα είναι πολλά κι οι καθυστερήσεις ακόμα μεγαλύτερες,ο Ερμής ωστόσο φαίνεται να σας στηρίζει.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικά μπλοκαρίσματα και περιπέτειες με τα συγγενικά πρόσωπα είναι μέσα στο πρόγραμμα της εβδομάδας. Προσέξτε πως θα κατευθύνετε τη δράση σας γιατί αυτή η Πανσέληνος εκεί στοχεύει.Στο τρίγωνό του ο Ερμής με τον Κρόνο κατευθύνει θετικά την επικοινωνία σας,ακόμα και τα λόγια που καίνε!Μην αναλώνεστε άσκοπα και μην χαλάτε το χρόνο και την ενέργειά σας.
ΖΥΓΟΣ

Αναστάτωση θα επικρατήσει όλη την εβδομάδα που θα κλονισει την ισορροπία των αισθηματικών και των οικονομικών σας θεμάτων με την αντίθεση Δία Ερμή κι Ουρανού.Και..παρότι θα υπάρξει εύνοια απο τον Ερμή,θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις και πρέπει να είστε έτοιμοι να ζυγίσετε τα δεδομένα και να δράστε ανάλογα με τις περιστάσεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ερωτική και δύσκολη συνάμα η εβδομάδα αυτή Σκορπιοί μου..μια Πανσέληνος στο ζώδιό σας,ενας Άρης που αντιτίθεται με τον Κρόνο και καλό είναι να είστε προσεχτικοί στο χειρισμό των αισθηματικών σας υποθέσεων και προετοιμασμένοι για αντιξοότητες που δεν βάζει ο νούς του ανθρώπου.Μόνο αν ΄τα έχετε δεί όλα,τότε μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα χειρότερα.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Δυανύετε μια περίοδο δημιουργική Tοξότες μου τόσο για την αισθηματική σας ζωή,όσο και για τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες.Αυτή η Πανσέληνος φαίνεται να βγάζει τα του παρασκηνίου στην επιφάνεια με το γάντι..Χαρείτε τις δημιουργικές στιγμές με τους συναδέλφους σας, αφιερώστε τους λίγο περισσότερο χρόνο κι αυτοί να ΄στε σίγουροι πως θα σας το ανταποδώσουν.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δείτε πιο αντικειμενικά φίλοι μου όσα συμβαίνουν μέσα στην οικογένεια και την αισθηματική σας ζωή και μην δώσετε μεγαλύτερη έκταση σ΄όσα σας συμβαίνουν.Προσπαθήστε να κοντρολάρετε τον τρόπο που εκφράζεστε στα μέσα της εβδομάδας γιατί όσο κι αν το πλανητικό σκηνικό σας θέλει σύμφωνους μαζί του,η Πανσέληνος στο Σκορπιό εχει άλλη εντύπωση.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε μικρές και πολλές ευκαιρίες να διαφύγετε απο τις υποχρεώσεις σας και να ασχοληθείτε με την επέκταση της επαγγελματικής σας δραστηριότητας συνεπεία οφελών, παρ΄όλη την δυσκολία της Πανσελήνου.Η Αφροδίτη στον τομέα των επαφών σας και σείς μπορείτε εύκολα να κλείσετε συμφωνίες που μακροπρόθεσμα θα φέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη.
ΙΧΘΥΣ

Είναι περίοδος συναισθηματικής έντασης λόγω της Πανσελήνου αλλά και οφελών για σας..η Αφροδιτούλα βρίσκεται στον Κριό και φαίνεται πως είναι εκεί για να κάνει την καρδιά και την τσέπη σας να αναστενάξουν δυνατά.Επιβαρυμμένοι τομείς που χρειάζεται να δώσετε προσοχή και να διακρίνετε τις ευκαιρίες ώστε να βρείτε και πάλι το ρυθμό στις επαφές σας.
επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ-ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΤΗΛ 6977449879 & 6976842543 ΧΑΛΚΙΔΑ

Εmail alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελιδα http://www.alkhstis.gr

Advertisements