ΚΡΙΟΣ=

 

Σήμερα με το τριγωνο Σελήνης-Αρη τολμάτε και μάλιστα απαιτείτε όσα θεωρείτε πως σας ανήκουν τώρα αν μέσα σ΄αυτά είναι κι η κατάκτηση,οι ερωτικές περιπέτειες κι οι ατασθαλίες,προσέξτε.

 

ΤΑΥΡΟΣ –

 

Μην αφήνετε τίποτα στη τύχη του σήμερα,στοχεύστε στη σωστή επένδυση με δεδομένη την θέληση και την ευστροφία σας.Για τους συγγενείς θα χρειαστεί να πάρετε δύσκολες αποφάσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ =

 

Κατι όμορφο πλανάται σήμερα στα αισθηματικά σας εάν και εφόσον αφήσετε τους συγγενείς απέξω αντιθέτως στα επαγγελματικά σας φαίνεται πως η θέση της Σελήνης εκει και διπλα στον Ποσειδώνα δεν βοηθά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ =

 

Οι παρεξηγήσεις και οι υπερβολές μπορούν να χαλάσουν το καλό κλίμα και να δημιουργηθούν εντάσεις.Ωστόσο το τριγωνο Σελήνης Αρη ρίχνει τους τόνους για να ολοκληρώσετε τις δουλειές σας.

 

ΛΕΩΝ =

 

Μια συνάντηση ίσως να σας δώσει μεγάλη χαρά,βλέπετε..τα κρυφά της ζωής σας,έχουν τον πρώτο ρόλο.Με τον Κρόνο απέναντι δεν μιλάμε για σύμμαχο.Οι αυθόρμητες κινήσεις θέλουν ψυχραιμία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ=

 

Εκμεταλευτείτε το γεγονός ότι είστε δημιουργικοί και μπορείτε να κάνετε πολλά.Οι φίλοι και η καλή παρέα θα είναι κοντά σας,αρκεί όσο πίνετε και τσιμπολογάτε,να μην πιάσετε το καυγά!

 

ΖΥΓΟΣ+

 

Σήμερα είναι μια πολύ θετική μέρα,ο κυβερνήτης σας σε εξαγωνο με τη Σελήνη κι ο Δίας με τον Ερμή τριγωνίζεται.Ετσι θα ξεκαθαρίσετε μια σειρά απο συζητησεις,διαπραγματεύσεις και κάθε είδους φιλική επαφή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ+

 

Χαρμόσυνα τα νέα σήμερα..θα πάρετε χρήματα.Μεχρι το μεσημεράκι θα παρουσιαστεί κι άλλη μια καλή ευκαιρία που θα καθορίσει την πορεία μιας συνεργασίας στον επαγγελματικό χώρο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ +

 

Μέρα κατάλληλη να ξεχάσετε τις έγνοιες σας,ιδανική για διασκέδαση,να κάνετε κοντινές και μακρινές διαδρομές,να απολαύσετε τα χόμπυ σας.Τα φορολογικά και τα χρέη προς τρίτους αφήστε τα απο Δευτέρα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ=

 

Φροντίστε τις σχέσεις σας Αιγόκεροί μου σήμερα,επαγγγελματικές και ερωτικές,καταστρώστε τα επαγγελματικά σας σχέδια προσεκτικά γιατί ο Ηλιος είναι απέναντι απ τον Κρόνο,κρατήστε χαμηλό προφίλ!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ+=

 

Ανεβασμένη είναι η διάθεσή σας σήμερα Υδροχόοι μου,η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες κι η πειστική σας ικανότητα στα οικονομικά είναι έντονη.Συνεχίστε άφοβα και δίχως ταμπού.

 

ΙΧΘΥΣ =+

 

Ευνοϊκή μέρα για τα αισθηματικά σας και κάθε διεκπεραίωση,η σελήνη είναι στο ζώδιό σας..για τα οικογενειακά σας θέματα όμως,χρειάζεται να επανεξετάσετε λίγο τα πράγματα. Όχι πως είναι δυσίωνα,αλλά..

 

 

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ Η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

 

Καθημερινά στις 9.30 πμ μπορείτε να ακούτε
τις αστρολογικές προβλέψεις στον 9.65 fm
το σταθμό των εργαζομένων στη Χαλκίδα και
διαδικτυακά στο http://www.9.65fm.gr

Advertisements