Την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 αθλητές , προπονητές και εθελοντές    Special Olympics  Π.Ε. Εύβοιας συμμετείχαν στο βραδινό αγώνα δρόμου που διοργάνωσε το Stavros Niarchos Foundation Cultural Center με την ονομασία SNF RUN: «Τρέχοντας προς το μέλλον»                        σε διαδρομή 1 χλμ. και η οποία δημιουργήθηκε πέρυσι για πρώτη φορά ειδικά αφιερωμένη στους αθλητές των Special Olympics Hellas .                                                                                                     Ο αγώνας δρόμου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Stavros Niarchos Foundation Cultural Center, Nostos Summer Festival.                                                                                                                                       Μοναδικοί στόχοι του αγώνα η επιβράβευση της προσπάθειας και της συμμετοχής, η ενίσχυση της αθλητικής κουλτούρας με τον τερματισμό όλων των δρομέων! 
Τα Special Olympicws Π.Ε. Εύβοιας  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ τον Μέγα Δωρητή των Special Olympics Hellas  , Stavros Niarchos Foundation , για τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε.

Για την Επιτροπή                                                                                                                             Special Olympics Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας                                                                       Ειρήνη Μερτζιάνη

Advertisements