ΚΡΙΟΣ =

 

Προετοιμαστείτε Κριαράκια μου για απρόσμενες εξελίξεις που μπορούν να αλλάξουν τα σχέδιά σας και την ψυχοσύνθεσή σας.Η θέση της σελήνης στον Τοξότη μπορεί να παρασύρει ακόμα και τον πιο δυνατό πολεμιστή σε φιλόδοξες ουτοπίες.Αξιοποιήστε το ένστικτό σας γιατί διανύετε μια περίοδο σύγχυσης.

 

ΤΑΥΡΟΣ=

 

O κυβερνήτης σας η Αφροδίτη συναντά τον Aρη κι εσείς σίγουρα κάποιον με τον οποίο πρέπει σοβαρά να ελέγξετε αν αξίζει να ασχοληθείτε περισσότερο.Φαίνεται όμως δεν είναι και τόσο κατάλληλη εποχή για έρωτες και πάθη,αφού είναι φανερό πως αυτή η Πανσέληνος που έρχεται κατευθύνει σε μονοπάτια άλλα.Μην σκεφτείτε να μπλέξετε με τα φιλόδοξα σχέδια άλλων.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ =

 

Αλλάζει το σκηνικό για λίγο,λόγω της προετοιμασίας της Πανσελήνου που πραγματοποιείται μέσα στο επόμενο τριήμερο κι οι μικρές δυσκολίες που εμφανίζονται δεν σημαίνουν απαραίτητα ότι βρίσκεστε σε λάθος δρόμο.Η εμπλοκή της Σελήνης σε τρίγωνο με τον Ουρανό παρασύρει σε μια απαγορευμένη γοητεία γιαυτό να είστε προσεχτικοί.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –

 

Αυτές τις μέρες οι εσωτερικές σας ανησυχίες κι ανασφάλειες γίνονται έντονες ιδιαίτερα μέσα στο διήμερο που ξεκινά η επίδραση της Πανσελήνου και φορτίζει περισσότερο.Δώστε την προσοχή σας στη υγεία σας,πολύ περισσότερο στην ψυχική γιατί ο κυβερνήτης σας είναι σε έναν αγώνα δρόμου συνεχόμενο θα ΄λεγα.

 

ΛΕΩΝ =

 

Μια αλλαγή στην συμπεριφορά σας θα την παρατηρήσετε σήμερα και σείς οι ίδιοι Λέοντές μου, ωστόσο ο κυβερνήτης σας διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον σας για το εργασιακό περιβάλλον και την κοινωνική ζωή.Η Σελήνη στον Τοξότη ενισχύει τη γοητεία σας κι απ΄ότι φαίνεται,τα σωθικά σας θα πάρουν φωτιά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ =

 

Επιστρατεύστε όλη σας την διακριτικότητα σε συζητήσεις με συγγενείς και γείτονες γιατί ο Ερμής κατω απ το τετραγωνό του με τον Ουρανό προκαλεί μπερδέματα.Κάτω απο τέτοιες καταστάσεις πολλά μπορεί συμβούν και σείς το μόνο που χρειάζεστε είναι ηρεμία.Ωστόσο δεν είναι και τόσο επιβαρυντικά μην ανησυχείτε..ζωηρευουν όνειρα και προσδοκίες.

 

ΖΥΓΟΣ =

 

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αυτό το Σαββατοκυριακο είναι να μην οδηγήσετε προσωπικές καταστάσεις στα άκρα.Επικεντρωθείτε σε εκκρεμότητες που δεν σηκώνουν αναβολή πρίν ξεκινήσει η επιρροή της Πανσελήνου και προκαλέσει σύγχυση.Η θέση της Σελήνης τροφοδοτεί με εντάσεις και είναι πολύ εύκολο να πέσετε θυματα υποσχέσεων δίχως αντίκρυσμα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ =

 

Σκορπιουδάκια μου η σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη κι αγγίζει όχι με τόσο διακριτικό τρόπο τα οικονομικά σας.Η διαδικασία της Πανσελήνου επιδρά στις σχέσεις απο τώρα,το ίδιο και τις αγορές και τις μετακινήσεις σας και σεις πρέπει να αντισταθείτε.Η επιστροφή σε μια παλιά σχέση δεν είναι κι ότι καλύτερο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ=-

 

Κινηθείτε στο παρασκήνιο για να μην μπερδευτείτε σε καταστάσεις που θα δυσκολέψουν φανερά. Με την Σελήνη στο ζώδιό σας και την απο τώρα επιρροή της Πανσελήνου της Κυριακης αποφύγετε εντάσεις και βιαστικά συμπεράσματα.Οι γεννημένοι 26-28 Νοεμβρίου είστε σε δυσκολότερη θέση απ΄αυτή την επιρροή αφού οι τριγμοί στις σχέσεις σας μοιάζουν με τον τυφώνα ΄κατρίν΄.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ=-

 

Η ευαισθησία σας είναι στην κορυφή κι όλες αυτές τις ημέρες που ακολουθούν..η Σελήνη στον Τοξότη σας βυθίζει στις σκέψεις,το ιδιο και στον πιο σκληρό Αιγόκερω.Όσο κι αν θέλετε να αντιμετωπίσετε ρεαλιστικά τις καταστάσεις,θεωρώ πως είναι σχεδόν ακατόρθωτο.Χειριστείτε με πρακτικό νου κάθε δυσκολία.Προσέξτε ιδιαίτερα την υγεία σας,κυρίως την ψυχική.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ =

 

Ψυχραιμία φίλοι μου..δεν είστε οι μόνοι που περνάτε δύσκολα.Είστε όμως προνομοιούχοι που έχετε φίλους κι αγαπημένα πρόσωπα κοντά σας να σας κρατούν το χέρι σε μια χρονική περίοδο τόσο δύσκολη.Με την Σελήνη στον Τοξότη μια φίλη σας γυναίκα γίνεται η ΄γέφυρα΄ στις σχέσεις σας και ΄πίστα αγωνιστική΄ στις δύσκολες και νευρικές εξάρσεις σας.

 

ΙΧΘΥΣ =

 

Ψαράκια μου,μεγάλη η ένταση αυτό το διήμερο..παρότι ακόμα είναι Πέμπτη,η επιρροή της Πανσελήνου που έρχεται,σας υποβάλλει να συμμετέχετε σε έναν συναισθηματικό κυκλώνα.Ότι γίνεται στη καρδιά σας έχει το ανάλογο αντίκτυπο στον κοινωνικό σας περίγυρο.Η θέση του Ερμή που είναι ο κινητήρας της σκέψης υπερευαισθητοποιεί τον ψυχισμό σας.

 

 

 

επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

 

Email alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

Καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής μπορείτε να ακούτε
ραδιοφωνικά τις αστρολογικές προβλέψεις στις 9.30 το πρωί
στη συχνότητα του 9.65 fm του σταθμού των εργαζομένων στη
Χαλκίδα και μέσω διαδικτύου στο http://www.alkhstis.gr

 

Advertisements