ΚΡΙΟΣ

 

Παρότι θεωρείται περίοδος διακοπών η εμπλοκή του Ουρανού και τα απρόβλεπτα ξαφνικά γεγονότα του φιλοξενούμενού σας,σας πιάνουν στον ύπνο.Αυτό σημαίνει πως ίσως να μην είστε τόσο ευέλικτοι ώστε να επέμβετε η να ανατρέψετε τις εξελίξεις γιαυτό να είστε παρόντες..κάτι δύσκολο βέβαια για σας τους Κριούς.Η Ν Σελήνη πάντως θα σας βρεί αγκαλιά με τους ανθρώπους της οικογένειάς σας και θα σας ανταμοίψει πλουσιοπάροχα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Ταυράκια μου ότι και να πω,μια είναι η αλήθεια.. πως διανύετε μια περίοδο αλοφροσύνης.Πολλά θα αναθεωρήσετε και πολλά θα αποκτήσετε.Μέχρι όμως να περάσουν όλα αυτά,θα βγάζετε καπνούς από τα ρουθούνια σας.Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου θα ταράξει λιγάκι τις σχέσεις,το ίδιο εύκολα όμως μπορεί να φέρει έναν έρωτα.Κι αφού συμβεί και αυτό,δεν θα ΄χετε τίποτα πια να φοβάστε.Συνδιάστε έρωτα,διασκέδαση και δουλειά, παρέα με ένα έξτρα μπόνους χρηματικό ποσό!

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Με ανανεωμένη διάθεση και γεμάτους αισιοδοξία σας βρίσκει η εβδομάδα Διδυμάκια μου!Ο Ερμής θα βοηθήσει να γίνετε πιο δυνατοί.Οι περισσότεροι προγραμματίζετε ή βρίσκεστε ήδη σε διακοπές.Άλλωστε τα φεγγάρια του Ιουλίου έχουν τις καλύτερες προθέσεις και συνθήκες. φροντίστε τις εκκρεμότητες και τον υπερκαταναλωτισμό..μπορεί σ΄΄αυτές τις καλοκαιρινές διακοπές να ξοδέψετε περισσότερα απο όσα αντέχετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Καρκινάκια μου η καλή μέρα πάντα απ το πρωί φαίνεται γιαυτό προσπαθήστε να κρατήσετε ψύχραιμη στάση.Όλη αυτή η πλανητική συγκυρία στο ζώδιό σας έφερε αναστάτωση και ένα παρασκήνιο άνευ προηγουμένου! Μέσα σ΄αυτόν τον πλανητικό συνωστισμό έρχεται να προστεθεί και μια Ν Σελήνη στα οικονομικά.Ρυθμίστε τις εκκρεμότητες σας,αποφύγετε τις χρηματικές συναλλαγές για να μην εξαπατηθείτε και αποδράστε μακριά,έστω και καθυστερημένα.

 

ΛΕΩΝ

 

Λιονταράκια μου ακόμα εδώ είστε? είναι καιρός να κάνετε χρήση της άδειά σας και να φύγετε σε μέρη μακρινά και εξωτικά που θα βοηθήσουν να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.Το καλοκαίρι δικαιωματικά σας ανήκει,ο Ήλιος απο τις 23 στο ζώδιό σας, η γοητεία σας θα είναι αυξημένη και η τσέπη σας φουσκωμένη.Προσέξτε μόνο μην εμπλακείτε σε παράλληλες σχέσεις γιατι εύκολα θα αποκαλυφθούν με την Ν Σελήνη της Κυριακής στο ζώδιό σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Εύνοια ακούτε και εύνοια δεν βλέπετε Παρθένοι μου και ίσως εν μέρη να ΄χετε δίκιο.Η αρχή του καλοκαιριού ήταν δύσκολη για σας,ωστόσο μπορείτε να ξεχωρήσετε και να εντυπωσιάσετε με τις ικανότητές σας και τα ταλέντα σας.Τώρα νομίζω πως είναι η καλύτερη στιγμή για να απολαύσετε τις καλοκαιρινές διακοπές.Ήλιος και Αρης είναι σε θέση καλή,η Αφροδίτη βοηθά να ανανεωθείτε και να περάσετε στη δράση,μια περίοδο εξαιρετικά καλή για τις σχέσεις και τις επιθυμίες σας.

 

ΖΥΓΟΣ

 

Έχετε δίκιο να παραπονιέστε φίλοι Ζυγοί αλλά ένας Δίας είναι βάρος ασήκωτο..και παρότι αυτή η περίοδος θεωρείται υποτονική για τέτοια θέματα το μεγάλο τρίγωνό του δείχνει πως μπορείτε να τολμήσετε και να κάνετε μεγάλα βήματα.Η Αφροδίτη θα στηρίξει και θα διευκολύνει το έργο σας,το ίδιο και ο Ποσειδώνας αρκεί να μην κάνετε κατάχρηση δυνάμεων.Μπορεί να υπάρξουν ανταγωνιστικές διαθέσεις,όμως όλα θα διορθωθούν με την Ν Σελήνη,θα βρείτε τους ρυθμούς σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Με τα μάτια στραμένα στη δουλειά σας θα είστε όλη την εβδομάδα και αυτό είναι απόλυτα φυσικό,αφού σας δίνεται η ευκαιρία με την Ν Σελήνη να πετύχετε όσα ονειρεύεστε.Ωστόσο είναι προτιμότερο να αλλάξετε παρά να διορθώσετε πράγματα.Η νεα θεση του Αρη και το τετραγωνο του Πλούτωνα θα ανακινήσει κάποια προβλήματα στην οικογένεια που θα κορυφωθούν.Απο τις 25 και μετά θα γίνετε πιο κοινωνικοί και ίσως πραγματοποιήσετε ένα μακρινό ταξίδι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Κι ενώ οι τόνοι παραμένουν ανεβασμένοι κι οι αντιπαραθέσεις συχνές με το σύντροφο ή τους συνεργάτες για θέματα οικονομικά,τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν και να παίρνουν το δρόμο τους αρμονικά τέλος εβδομάδας.Η θέση της Αφροδίτης απέναντι είναι μια καλή αφορμή να πάρετε το σύντροφο και να πάτε διακοπές.Απο τώρα και στο εξής και με την επιρροή της Ν Σελήνης θα κάνετε εκκαθαρίσεις που θα φέρουν μεγάλα οικονομικά οφέλη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Το γεγονός ότι μέχρι τώρα είχατε δείξει εμπιστοσύνη σε κάποιους που δεν άξιζαν,επιβαρύνει σχέσεις και συνεργασίες ακόμα περισσότερο.Θα πρέπει γρήγορα να χωρίσετε τα τσανάκια σας γιατί ο ανάδρομος Κρόνος δεν αστιεύεται.Ο Άρης ετοιμοπόλεμος,η Ν Σελήνη του Ιουλίου γίνεται πάνω στα οικονομικα σας,καταλαβαίνετε λοιπόν το ενδεχόμενο των ισχυρών εντάσεων και την πιθανότητα να μείνετε μόνοι και χωρίς διακοπές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Και ενώ όλοι χαίρονται τις καλοκαιρινές διακοπές Υδροχόοι μου,εσείς κλείνεστε στον εαυτό σας λές και ζείτε σ΄άλλο πλανήτη.Ίσως οι όψεις του κυβερνήτη σας να είναι ότι πιο δύσκολο για σας τέτοια εποχή.Η Ν Σελήνη στο Λέοντα και το μεγάλο τρίγωνο των γιγάντων,θα έχει δυφορούμενη μορφή αφού θα προκαλέσει με τις αποκαλύψεις της,ενώ ουσιαστικά θα σας οδηγήσει στις τελικές σας αποφάσεις.

 

ΙΧΘΥΣ

 

Ψαράκια μου φαίνεται πως οι δυσκολίες πέρασαν, όμως ακόμα δεν σας αφήνουν να λειτουργήσετε ανέμελα.Ευτυχώς απο κολύμπι καλά τα πάτε, δεν σας φοβάμαι..άλλωστε καλοκαίρι έχουμε! Λιγάκι η οικονομική ανασφάλεια,λιγάκι ο ανάδρομος κυβερνητης σας είναι τα στανταρ της υποτονικής σας δράσης.Τώρα έρχεται να προστεθεί και η Ν Σελήνη που δεν θα αφήνει και πολλά περιθώρια καλής επικοινωνίας στη δουλειά.Προσέχετε την υγεία σας και δείτε τα πράγματα με άλλα μάτια!

 

 

Επιμελειται η

 

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ 6977449879 & 6976842543 ΧΑΛΚΙΔΑ

Εmail alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

Advertisements