ΚΡΙΟΣ

Μην χαλάτε την ψυχολογία σας,στοχεύστε στο καλύτερο και αφήστε το πλανητικό σκηνικό να δουλέψει για σας.Κι αν σας πέφτει βαρύ το τετράγωνο Σελήνης-Ηλιου-Αρη κάντε το καλύτερο που μπορείτε.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό φίλοι μου,χτυπά καμπανάκια στα οικονομικά σας,παράλληλα φωτίζει κάθε άλλη πλευρά σας,έτσι νιώθετε συναισθηματικά καλά.Σελήνη και Ποσειδώνας σιγοντάρουν θετικά, το ίδιο και η οικογένειά σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η θέση της Σελήνης φέρνει νέες ιδέες,καλή εργασιακή προσέγγιση και όσες δημιουργίες ζητούν την συνδρομή σας.Η όψη της με τον Ηλιο,μεταφέρει έναν εκνευρισμό..καλύτερα αφήστε τους εγωισμούς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μόνο με οτι σας ευχαριστεί ασχοληθείτε Καρκινάκια μου,διαφορετικά τα υπαρξιακά ερωτήματα θα σας χαλάσουν την διαθεση.Σελήνη-Ηλιος,Αρης παιδεύουν λιγάκι..που να δείτε στην πορεία!

 

ΛΕΩΝ

Φαινομενικά είναι καλή μέρα,η επικοινωνία ωστόσο δεν ειστε στα καλύτερά σας.Πολλά σημαδάκια στον ορίζοντα,η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου,φέρνει στο προσκήνιο δυσκολίες στα προσωπικά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό εχει μοιράσει τις δράσεις,ο κυβερνήτης σας ο Ερμής είναι στυλοβάτης σας,η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα,που σημαίνει λιγότερες προσπάθειες να υλοποιήσετε τα όνειρα,αλλά μεγαλύτερες προοπτικές.Ανεβαίνουν οι ρυθμοί γιαυτό πάρτε το χαλαρά,πριν τα χάσετε στο μέτρημα!

 

ΖΥΓΟΣ

Κάτι σημαντικό που αφορά κάποια σχέση σας θα σας απασχολήσει,οι σχέσεις με τους άλλους δυσκολεύουν.Η αντίθεση του κυβερνήτη σας με τον Κρόνο δεν υπόσχεται καλή εξέλιξη στις σχέσεις μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κι ενώ οδεύουμε στα μέσα του καλοκαιριού φαίνεται πως η θέση του Αρη δίπλα απ΄τον Ηλιο,σας αποσυντονίζει.Η θέση της Σελήνης χαρμόσυνο γεγονός..δυνατές προκλήσεις ακολουθούν,που με τη σειρά τους σας οδηγούν σε φρενήρεις ρυθμούς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φευγάτοι όπως πάντα με τη δικαιολογία στο στόμα,έτσι και τώρα μια ξαφνική αναχώρηση,ένα ταξιδάκι για μακριά,ένα νέο..θυσιάζετε το καθήκον για την απόλαυση.Ελπίζω να αξίζει,γιατί άλλα και σοβαρότερα πράγματα θα ΄πρεπε να ΄χουν για σας σημασία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και αρχή της εβδομάδας φίλοι μου,η αντίθεση του κυβερνήτη σας με την Αφροδίτη κι η σύνοδος Αρη-Ηλιου δυσκολεύουν..φοβάμαι πως τα οικονομικά θα τα βλεπετε στον ύπνο και τον ξύπνιο σας μαζί.Δεν θα αποφύγετε την αγωνία,το βλέπω εγω!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού κάνει την καθημερινότητά σας όλο και πιο γεμάτη.Η μέρα αυτή αν και καλή απ΄αυτής της άποψης,η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου μπλοκάρει τα προσωπικά σας σχέδια. Μαθημένοι στα δύσκολα..

 

ΙΧΘΥΣ

Η μερα σας βρίσκει να σκέφτεστε πως θα βρείτε πόρους εσόδων.Το παρασκήνιο εν τω μεταξύ ενισχύεται και η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου δεν αφήνει περθώρια για συζητήσεις με την οικογένεια σας.Χαλαρώστε και ξεχάστε τα όλα.

 

 

 

επιμελείται η

 

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup ΧΑΛΚΙΔΑ

 

Email alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

Advertisements