Σας ενημερώνουμε ότι από την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017, θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στα δρομολόγια μας στον Προαστιακό της Αθήνας, που επηρεάζουν και άλλα δρομολόγια στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, Βοιωτίας, Κορίνθου αλλά και της σύνδεσης Κιάτου –Πάτρας, των δρομολογίων Διακοπτού – Καλαβρύτων και του τραίνου 884 Αθήνα – Καλαμπάκα.

Στο δρομολόγιο 884 Αθήνα –Καλαμπάκα, από Κυριακή 30/7/2017, αλλάζει η ώρα αναχώρησης από Αθήνα και ΣΚΑ, κατά επτά (7) λεπτά νωρίτερα.

Οι αλλαγές αυτές γίνονται λόγω της ολοκλήρωσης των έργων της ηλεκτροκίνησης στο Κεντρικό Σταθμό Αθηνών (Σταθμό Λαρίσης). Πλέον η Αθήνα θα είναι κόμβος για όλες τις μετακινήσεις από και προς το Αεροδρόμιο, τη Χαλκίδα, το Κιάτο και τον Πειραιά.

Εάν έχετε εκδώσει εισιτήριο, τμήμα του οποίου περιλαμβάνει διαδρομή που τροποποιείται από την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017, παρακαλούμε να απευθυνθείτε είτε στα σημεία πώλησης, είτε στην ιστοσελίδα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ www.trainose.gr προκειμένου να ενημερωθείτε.

Το προσωπικό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει.

Εάν το εισιτήριο σας περιλαμβάνει και διαδρομή με τον Προαστιακό της Αθήνας, γραμμή Αθήνα-Αεροδρόμιο, γραμμή Αθήνα-Κιάτο, γραμμή Αθήνα-Χαλκίδα, γραμμή Αθήνα-Πειραιά, θα μπορείτε να κινηθείτε χωρίς πρόβλημα για την ίδια ημέρα και σε άλλη αμαξοστοιχία στη διαδρομή αυτή.

Τα δρομολόγια με λεωφορεία από Κιάτο προς Πάτρα και Πάτρα προς Κιάτο επίσης τροποποιούνται. Σε περίπτωση που έχετε κρατήσεις για τα λεωφορεία μας, παρακαλούμε να προβείτε για την ίδια ημέρα σε αλλαγή της κράτησής σας (χωρίς χρέωση), για δρομολόγιο της ίδιας ημέρας, το οποίο σας εξυπηρετεί.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας τροποποιούνται και τα δρομολόγια του τραίνου του οδοντωτού Διακοπτού-Καλαβρύτων. Τυχόν κράτηση θέσης που έχετε πραγματοποιήσει, ισχύει για το ίδιο δρομολόγιο (με τη νέα ώρα αναχώρησης).

Οποιαδήποτε τροποποίηση απαιτείται να γίνει στο εισιτήριό σας ώστε να εξυπηρετηθείτε στο ταξίδι σας, μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε στα σημεία πώλησης έως 24 ώρες πριν την αρχική (από τον σταθμό αφετηρίας) αναχώρηση της αμαξοστοιχίας, είτε οποιαδήποτε στιγμή πριν την αρχική αναχώρηση της αμαξοστοιχίας, στο Τηλεφωνικό Κέντρο  Εξυπηρέτησης Πελατών 2130121222 (καθημερινά 06:00 – 23:00).

Για την έγκαιρη επιβίβασή σας παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τις νέες ώρες αναχωρήσεων των δρομολογίων μας. Συστήνουμε στις πρώτες σας μετακινήσεις μετά την εφαρμογή των νέων δρομολογίων, να προσέλθετε νωρίτερα στο σταθμό, ώστε να εξοικειωθείτε με τις αλλαγές.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση για τις αλλαγές των δρομολογίων μας, που οφείλονται σε έργα που αναβαθμίζουν σημαντικά τις μετακινήσεις όλων μας.

Advertisements