ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ: Αυτή είναι η προκήρυξη για τον Δ. Σύμβουλο του ΟΛΝΕ

Μεγάλη συζήτηση έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα αναφορικά με την ανάληψη της θέσης του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΛΝΕ Ευβοίας από τον Α. Παπανδρέου και αρκετοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν (κατόπιν εορτής και μετά τις κινήσεις του για εξορθολογισμό των οικονομικών του Οργανισμού), ότι προσελήφθη παράτυπα γιατί δεν διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο.

Ωστόσο, στην προκήρυξη του Υπουργείου, την οποία δημοσιεύουμε παρακάτω αυτούσια, φαίνεται καθαρά ότι η επιλογή Παπανδρέου ήταν απολύτως νόμιμη και 100% σύμφωνη με τα τυπικά προσόντα τα οποία είχαν τεθεί από το ίδιο το Υπουργείο:

  1. Στην προκήρυξη τίθενται τα βασικά προσόντα τα οποία πρέπει να έχει ο υποψήφιος ως απαραίτητα και στην συνέχεια αναφέρεται ότι, κάποια άλλα προσόντα, όπως οι μεταπτυχιακές σπουδές, συνεκτιμώνται. Πουθενά δεν αναφέρεται ο όρος Μεταπτυχιακός τίτλος.
  2. Οι μεταπτυχιακές σπουδές του Α. Παπανδρέου είναι δεδομένες και πιστοποιούνται απόλυτα. Άρα απολύτως σύννομα έγινε η επιλογή του και δεν υστερεί σε καμία περίπτωση με όσα η προκήρυξη αναφέρει.

Αυτή είναι η αλήθεια, ευτυχώς ή δυστυχώς (ανάλογα με τις προθέσεις του εκάστοτε ερμηνεύοντος) και φαίνεται ξεκάθαρα στην προκήρυξη που παρατίθεται:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ

Advertisements