ΖΩΔΙΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

ΚΡΙΟΣ =

Μπορεί η εκπληκτική επαφή Ηλιου-Δία Πλούτωνα και το τρίγωνο Κρονου-Ουρανού να υπόσχονται συνεργασίες Κριαράκια μου και καλή επαφή με τα φιλόδοξα οικονομικά σχέδια,μην επιχειρήσετε όμως να αποπροσανατολίσετε τις πραγματικές σας ανάγκες αυτή την ημέρα με βάση τις επιθυμίες σας και μόνο.

ΤΑΥΡΟΣ =

Περίεργη μέρα η σημερινή,η όψη Πλούτωνα Αφροδίτης είναι λίγο δύσκολη για τα σχέδιά σας και εργασιακά σας ζητήματα.Οι σχέσεις σας ευτυχώς και κατω απο τη σύνοδο Ηλιου Δία είναι οι καλύτερες,εντυπωσιάζετε τους πάντες.Τι άλλο θέλετε!

ΔΙΔΥΜΟΙ +

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί.. με τις καλές όψεις του κυβερνήτη σας του Ερμή με τον Πλούτωνα και τον Ποσειδώνα.Είναι ευκαιρία να ρυθμίσετε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας ή τις σχέσεις σας και να βάλετε περισσότερο πάθος στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ =

Συζητήστε,συμφωνήστε ή διαφωνήστε με στυλ και επιχειρήματα Καρκίνοι μου..αφεθείτε στον έρωτα και την δύνη του,θυμηθείτε όμως, πως όπως έχετε ανάγκη εσείς απο ξεκούραση κι ηρεμία, έχει και το ταίρι σας..μόνο που εκείνο θέλει και εξηγήσεις!

ΛΕΩΝ +

Ο κυβερνήτης σας στο Σκορπιό επιτείνει την ανάγκη να προωθήσετε θέματα οικογενειακά αυτή την μέρα.Το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα -αν κι όψη δύσκολη-δεν αποκλείεται να φέρει μια νέα συνεργασία στο προσκήνιο με τεράστια οφέλη ή κάποιον έρωτα μοιραίο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ +

Θετική είναι η μέρα η σημερινή,προοδευτική..ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα,Ηλιος και Δίας συνεργάζονται αρμονικά για να έχετε οφέλη στην καθημερινότητά σας.Είναι ιδανική μέρα για συναντήσεις και συμφωνίες.

ΖΥΓΟΣ =

Κι ενώ η διάθεσή σας είναι καλή σε σχέση με της χθεσινής μέρας,θα βρεθείτε μπροστάσε σε διλλήματα και αποφάσεις που αφορούν την εξέλιξη προσωπικών θεμάτων.Η αδιαφορία,οι υπερβολές και οι καταχρήσεις ενοχλούν,η Σελήνη κι ο Αρης,υπόσχονται πολλά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ =

Ο Κρόνος γυαλίζει τα δόντια του σήμερα,η εικοινωνία δυσκολεύει στις σχεσεις φέρνοντας εμπόδια και κάποιους περιορισμούς.Προσέξτε να μην παρασυρθείτε σε σπατάλες και λεκτικά ατοπήματα με κάποιο συνεργάτη.Επιλογές και ταξίδια ευνοούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ =

Το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα ευνοεί την επαγγελματική και οικογενειακή σας ζωή και ίσως με την συμπαράσταση των δικών σας να κάνετε και νέες συνεργασίες.Ο Πλούτωνας κι η Σελήνη βοηθούν τα οικονομικά σας..κοιτάξτε να ΄στε εντάξει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ =

Με Ερμή και Ποσειδώνα σε συνάντηση επικοινωνίας,φαίνεται ως οι υποσχέσεις που δόθηκαν σε μια συμφωνία θα τηρηθούν κατα γράμμα.Καποια θέματα υγείας ωστόσο έρχονται στην επιφάνεια.. με τόση πίεση καθημερινή και τόσο άγχος είναι βέβαιο πως οδηγήστε οριακά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ +

Με την αισιοδοξία που σας χαρακτηρίζει,τον αυθορμητισμό και την λαμπερή σας προσωπικότητα, κερδίζετε εντυπώσεις.Η ημέρα αυτή λειτουργεί θετικά στις προσωπικές σας συναλλαγές.Είναι μέρα επιτυχιών και στα επαγγελματικά σας.

ΙΧΘΥΣ +

Αυξημένη είναι η αισιοδοξία σας σήμερα κατι που θα γίνει αντιληπτό απο τους άλλους πολύ γρήγορα.Αφροδίτη και Πλούτωνας ισχυροποιούν τους στόχους και τις επιθυμίες σας.Ερωτας, φιλίες και ενδιαφέροντα ανοιγουν πόρτες για σας.

επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ 6977449879 & 6976842543 ΧΑΛΚΙΔΑ

Εmail alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr

Καθημερινά στις 9.30 πμ μπορείτε να
ακούτε τις αστρολογικές προβλέψεις
στον 9.65 fm στη Χαλκίδα και μέσω
διαδικτύου στο http://www.9.65 fm.gr
Mια εθελοντική προσφορά στο σταθμό
των εργαζομένων.

Advertisement

Blog στο WordPress.com.

Αρέσει σε %d bloggers: