Διήμερο κινητοποιήσεων από την ΕΛΜΕ

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ της ΕΛΜΕ αποφασίστηκε:

1. Επικυρώθηκε η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης για πραγματοποίηση κοινής απογευματινής εκδήλωσης με το Σύλλογο Δασκάλων-Νηπιαγωγών Νομού Ευβοίας, την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 και ώρα 7 μ.μ. στην Πλατεία Ταχυδρομείου (αρχή Αβάντων), με πρόταγμα τους μόνιμους διορισμούς στην εκπαίδευση και την εξίσωση δικαιωμάτων μονίμων και αναπληρωτών
2. Αποφασίστηκε η κήρυξη νέων τρίωρων διευκολυντικών στάσεων εργασίας την Παρασκευή 30 Μάρτη 8-11 π.μ. για τα πρωινά, 5-8 μ.μ. για τα απογευματινά και 9-11 μ.μ.για τα εσπερινά σχολεία, που μαζί με τις τρίωρες της ΟΛΜΕ 11-2 μ.μ. για τα πρωινά, 2-5 μ.μ. για τα απογευματινά και 6-9 μ.μ. για τα εσπερινά σχολεία , καλύπτουν όλο το εργασιακό ωράριο, ώστε να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι να απεργήσουν και να πάρουν μαζικά μέρος στις κινητοποιήσεις στα Προπύλαια και στο Μέγαρο Μαξίμου.
Για την μετακίνηση στην Αθήνα εκείνη την ημέρα θα υπάρξει λεωφορείο, το οποίο θα βρίσκεται στο Βούρκο στις 11:30 π.μ. για να αναχωρήσει για τα Προπύλαια, όπου τα δευτεροβάθμια σωματεία ΟΛΜΕ και ΔΟΕ μαζί με τα συντονιστικά αναπληρωτών καλούν σε πανελλαδική πανεκπαιδευτική κινητοποίηση και πορεία προς το μέγαρο Μαξίμου.

Advertisement

Blog στο WordPress.com.

Αρέσει σε %d bloggers: