Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ «ΝΑΙ» ΚΑΙ Ο ΧΕΙΜΑΡΑΣ «ΟΧΙ»

Τεράστια απήχηση έχει στους πολίτες το Ανεξάρτητο Μέτωπο Στερεάς Ελλάδας του υποψηφίου Περιφερειάρχη Νίκου Παπανδρέου. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Νίκος Παπανδρέου έχει ολοκληρώσει το ψηφοδέλτιό του σε 4 Νομούς της Περιφέρειας (Βοιωτία – Φθιώτιδα – Φωκίδα – Ευρυτανία) και τα ονόματα των στελεχών που συμμετέχουν είναι ηχηρά.

Ιδιαίτερα από την Φθιώτιδα (πατρίδα του επίσημου υποψηφίου της Ν.Δ Θανάση Χειμάρα) οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκατοντάδες στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και όχι μόνο έχουν συνταχθεί στο πλευρό του Νίκου Παπανδρέου και ετοιμάζονται να δώσουν τη μάχη προκειμένου το Ανεξάρτητο Μέτωπο Στερεάς Ελλάδας να έχει εντυπωσιακά ποσοστά στην περιοχή.

Ανάλογη είναι η κινητικότητα και στους άλλους Νομούς.

Για την Εύβοια υπάρχει «πρόβλημα» αφού ο Νίκος Παπανδρέου έχει στην διάθεσή του περισσότερες από 150 αιτήσεις στελεχών που θέλουν να είναι υποψήφιοι με τον συνδυασμό του και πρέπει να διαλέξει τους 26 που θα συμμετέχουν τελικά στο ψηφοδέλτιο.

Το σίγουρο είναι ότι, οι ανακοινώσεις των ονομάτων θα καθυστερήσουν καθώς, ο γιατρός, έμπειρος στην πολιτική, γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί στην περίπτωση που ανακοινωθούν νωρίτερα οι υποψήφιοί του.

Από την άλλη πλευρά, παρατηρείται σοβαρό πρόβλημα στο «στρατόπεδο» του Θανάση Χειμάρα, αφού τα «όχι» που έχει εισπράξει ο συνδυασμός, ιδιαίτερα στην Εύβοια είναι ηχηρότατα.

Για παράδειγμα αναφέρουμε τον γιατρό και υποψήφιο Βουλευτή κο Χαλιώτη, ο οποίος αρνήθηκε συμμετοχή στο Περιφερειακό Ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το παράδειγμά του ακολουθούν πάρα πολλά ακόμη στελέχη.

Σχολιάστε

Blog στο WordPress.com.